Bonsilage Alfa- nurmipalkokasvien säilöntään

Euroopan johtava biologisten säilöntäaineiden valmistaja Schaumann on kehittänyt uuden, erityisesti nurmipalkokasvien säilöntään tarkoitetun säilöntäaineen. BONSILAGE ALFA on maitohappobakteeripohjainen säilöntäaine esikuivatulle nurmipalkokasvisäilörehulle (esim. apila, sinimailanen, virna, herne ja näiden seokset nurmikasvien kanssa). Bonsilage Alfan erityisominaisuudet liittyvät säilörehun valkuaisen hajoamisen estämiseen ja rehun alhaisen sokeripitoisuuden hyödyntämiseen käymisprosessissa.

Nurmipalkokasvien sokeripitoisuus on keskimäärin alhaisempi kuin nurmiheinien. Bonsilage Alfan maitohappobakteerien yhdistelmä hyödyntää rehun sokerin tehokkaasti ja muuttaa sen käymisprosessissa maitohapoksi, joka alentaa rehun pH:n turvalliselle tasolle.

Oma säilörehu on maitotilan arvokkainta rehua, sen korkea valkuaispitoisuus vähentää kalliimpien ostorehujen tarvetta ja parantaa tilan kannattavuutta. Säilörehun käymisprosessin aikana rehun mikrobit pilkkovat valkuaisaineita ammoniakiksi. Bonsilage Alfan maitohappobakteerien yhdistelmä pystyy pienentämään tätä rehun valkuaisen hajoamista.

Kysy lisää

Siirry taaksepäin: Rehunsäilöntään-sivulle.
Bonsilage

Bonsilage Alfa- nurmipalkokasvien säilöntään

Vaikuttavat bakteerit

Lactobacillus plantarum (DSM 21762)
Lactobacillus paracasei (DSM 16245)
Lactobacillus buchneri (DSM 12856)
Lactococcus lactis (NCIMB 30160)
Bakteerien määrä Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta
Käyttösuositus Esikuivatulle nurmipalkokasvisäilörehulle (apila, sinimailanen, virna, herne ja näiden seokset nurmikasvien kanssa)
Kuiva-ainepitoisuus suositus Noin 27-45 %
Annostelu 100 g / 200 l vettä. Annostellaan 4 litraa nestettä / rehutonni
Pakkaus 100 g purkki
Säilytys Bonsilage Alfa säilyy 2 vuotta valmistuspäivästä kuivassa ja huoneenlämmössä tai viileämmässä säilytettynä.