Bonsilage Pro hapanta pötsiä ja
ketoosia vastaan

Säilörehun korkea sokeripitoisuus ja ruokinnan korkea väkirehupitoisuus altistavat happamalle pötsille ja pötsin muille häiriöille. Maitohapon ja jäännössokerin pötsin pH:ta alentava vaikutus on kaksi kertaa suurempi kuin etikkahapon. Bonsilage Pron muodostama happokoostumus pienentää happaman pötsin ja ketoosin riskiä. Bonsilage Pro muodostaa säilörehuun runsaasti propyleeniglykolia, joka on hyvä ja helposti imeytyvä energian lähde eikä se happamoita pötsiä. Lue lisää täältä.

 Bonsilage Pro pötsin pH.jpg

 

Bonsilage Pro
 
- nurmi- ja apilasäilörehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 28-50%
- muodostaa säilörehuun runsaasti propyleeniglykolia, joka ehkäisee ketoosiin ja happaman pötsin riskiä
- estää tehokkaasti rehun jälkilämpenemistä ja kuiva-ainehävikkiä
- nettopaino 100 g, riittää 50 tonniin säilörehua