Bonsilage biologinen rehunsäilöntäaine

Bonsilage biologinen rehunsäilöntäaine

Parasta rehunsäilöntään-
Bonsilage Suomessa yli 20 vuotta

Bonsilagen valmistaa Euroopan suurin erikoisrehujen ja biologisten säilöntäaineiden valmistaja Schaumann (www.schaumann.at). Suomessa Bonsilagella on tehty rehua yli 20 vuoden ajan vuodesta 1999 lähtien.

Homo- ja heterofermentatiivisia bakteereja

Bonsilagessa käytetyt bakteerit on valikoitu useista sadoista vaihtoehdoista säilörehuissa luonnollisesti esiintyvistä lajeista ja siten ne ovat erikoistuneet juuri nurmi- ja apilarehujen sokeriyhdisteiden hyväksikäyttämiseen. Erilaisilla bakteerilajeilla on ympäristöoptimi, jossa ne toimivat parhaiten. Samat bakteerit eivät toimi yhtä hyvin kosteassa kuin kuivassa rehussa, vaan niiltä vaaditaan erilaisia ominaisuuksia erilaisissa rehuissa.

Bonsilage ja Bonsilage Forte sisältävät vain homofermentatiivisia bakteereja. Erityisesti Bonsilage Forten bakteerit pystyvät käyttämään tarkkaan hyväksi rehun sokeria, joten se sopii hyvin kostean ja vähäsokerisen rehun tekoon.

Bonsilage Pro, Speed, Plus, Alfa, CCM ja Maissi sisältävät homofermentatiivisten bakteereiden lisäksi myös heterofermentatiivisia bakteereja, jotka pystyvät estämään rehun jälkilämpenemistä ja kuiva-ainehävikkiä.

Bonsilagen sisältämien bakteereiden elinvoimaisuudesta kertoo se, että bakteerit säilyttävät tehonsa vähintään kaksi vuotta huoneenlämmössä säilytettynä, kylmä- tai pakastesäilytystä ei tarvita. Ainutlaatuinen nykyaikaisimmilla tekniikalla varustettu tuotantolaitos ja erittäin huolellinen patentoitu valmistusmenetelmä takaavat Bonsilage- tuotteiden huippulaadun.