Kalbi Start -ternimaitotehoste

Kalbi Start -ternimaitotehoste

Hyvälaatuisen ternimaidon saanti on tärkeää vasikan riittävän hyvän vastustuskyvyn varmistamiseksi sen ensimmäisten elinviikkojen ajaksi.

Logo PROVITA LE

Kuvaus

Hyvälaatuisen ternimaidon saanti on tärkeää vasikan riittävän hyvän vastustuskyvyn varmistamiseksi sen ensimmäisten elinviikkojen ajaksi. Ternimaito sisältää runsaasti vasta-aineita eli immunoglobuliinejä, joista tärkein on IgG. Hyvälaatuisen ternimaidon IgG-pitoisuus on yli 50 g/l.

Ternimaidon laatu vaihtelee suuresti eri lehmäyksilöiden ja jonkun verran myös karjojen ja rotujen välillä. Laajassa vuonna 2008 tehdyssä norjalaisessa tutkimuksessa vain alle puolet (42,2 %) ternimaidoista täytti hyvälaatuisen ternimaidon laatuvaatimuksen.

Kalbi Start sisältää mm. A-, D- ja E-ryhmän vitamiineja, seleeniä, Provita LE-probiootin ja luonnollisia vasta-aineita eli immunoglobuliineja.

Käyttö:
Sekoita Kalbi Start- jauhetta ternimaitoon ja juota vasikkaa mahdollisimman pian syntymän jälkeen. Anna Kalbi Start – ternimaitojuomaa vasikalle viitenä ensimmäisenä elinpäivänä. Normaalikokoiselle vasikalle juomaa annetaan 1,5-2 litraa 3-4 kertaa päivässä.

Pakkaus: 1 kg astia

Lisätiedot

Kysy lisää