Bonsilage CCM- murskeviljalle

Bonsilage CCM- murskeviljalle

– murskeviljalle
– viljan kosteus noin 25-35 %

Kuvaus

  • murskeviljalle
  • viljan kosteus noin 25-35 %

Lisätiedot

Vaikuttavat bakteeritLactobacillus rhamnosus (NCIMB 30121)
Lactobacillus plantarum (DSM 12837)
Lactobacillus buchneri (DSM 12856)
Bakteerien määräVähintään 2,5 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta
KäyttösuositusMurskeviljalle kun viljan kosteus on noin 25-35%
Annostelu50 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni
Pakkaus50 g purkki
Säilytys2 vuotta valmistuspäivästä huoneenlämmössä tai viileämmässä
Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (ETY) N:o 2092/91/ EWG idf 2277/2003/EG mukaisesti

Kysy lisää