Bonsilage Plus- kuivalle rehulle

Bonsilage Plus- kuivalle rehulle

– nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
– kuiva-ainepitoisuussuositus noin 30-60 %

MTT Jokioinen teki vuonna 2003 tutkimuksen Bonsilage Plussan vaikutuksesta rehun käymislaatuun. Tutkimuksessa todettiin, että Bonsilage Plus paransi selvästi rehun laatua painorehuun ja muurahaishapporehuun verrattuna. Painorehun ja muurahaishapporehun lämpeneminen alkoi vuorokauden kuluttua testin alkamisesta, Bonsilage Plus rehu alkoi lämmetä vasta 10 vuorokauden kuluttua.

MTT_bonsilageraportti2003

Kuvaus

  • nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
  • kuiva-ainepitoisuussuositus noin 30-60 %

 

Lisätiedot

Vaikuttavat bakteeritPediococcus pentosaceus (DSM 12834)
Lactobacillus brevis (DSM 12835)
Lactobacillus buchneri (DSM 12856)
Lactobacillus plantarum (DSM 12836)
Lactobacillus rhamnosus (NCIMB 30121)
Bakteerien määräVähintään 1 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta
KäyttösuositusEsikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
Kuiva-ainepitoisuus suositusYli 30%
Annostelu50 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni
Pakkaus50 g purkki
Säilytys2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä
Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EG) Nr. 834/2007 ja (EG) Nr. 889/2008 mukaan. AT-BIO-301.

Kysy lisää