Bonsilage Plus- kuivalle rehulle
– nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
– kuiva-ainepitoisuussuositus noin 30-60 %
MTT Jokioinen teki vuonna 2003 tutkimuksen Bonsilage Plussan vaikutuksesta rehun käymislaatuun. Tutkimuksessa todettiin, että Bonsilage Plus paransi selvästi rehun laatua painorehuun ja muurahaishapporehuun verrattuna. Painorehun ja muurahaishapporehun lämpeneminen alkoi vuorokauden kuluttua testin alkamisesta, Bonsilage Plus rehu alkoi lämmetä vasta 10 vuorokauden kuluttua.
Kuvaus
- nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
- kuiva-ainepitoisuussuositus noin 30-60 %
Lisätiedot
Vaikuttavat bakteerit | Pediococcus pentosaceus (DSM 12834) Lactobacillus brevis (DSM 12835) Lactobacillus buchneri (DSM 12856) Lactobacillus plantarum (DSM 12836) Lactobacillus rhamnosus (NCIMB 30121) |
Bakteerien määrä | Vähintään 1 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta |
Käyttösuositus | Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle |
Kuiva-ainepitoisuus suositus | Yli 30% |
Annostelu | 50 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni |
Pakkaus | 50 g purkki |
Säilytys | 2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä |
Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EG) Nr. 834/2007 ja (EG) Nr. 889/2008 mukaan. AT-BIO-301. |