Bonsilage Pro- propyleeniglykolia omasta säilörehusta
Bonsilage Pro on uusi rehun säilöntäaine, jonka muodostama happokoostumus pienentää happaman pötsin ja ketoosin riskiä. Bonsilage Pro muodostaa säilörehuun runsaasti propyleeniglykolia, joka on hyvä ja helposti imeytyvä energian lähde.
Ruokinnan korkea väkirehupitoisuus ja säilörehun korkea sokeripitoisuus altistavat lehmän happamalle pötsille. Kun rehussa on paljon helppoliukoista sokeria, muodostuu paljon haihtuvia rasvahappoja ja maitohappoa, jolloin pötsin pH laskee.
Bonsilage Pron muodostama happokoostumus pienentää happaman pötsin ja ketoosin riskiä. Se muodostaa rehuun myös runsaasti propyleeniglykolia, joka on hyvä ja helposti imeytyvä energina lähde eikä se happamoita pötsiä.
Kuvaus
- nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
- kuiva-ainepitoisuussuositus noin 28-50 %
Lisätiedot
Vaikuttavat bakteerit |
Lactobacillus buchneri (DSM 12856)
Lactobacillus plantarum (DSM 12837) Lactobacillus rhamnosus (NCIMB 30121) |
Bakteerien määrä |
Vähintään 1,5 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta
|
Käyttösuositus |
Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
|
Kuiva-ainepitoisuussuositus | 28-50 % |
Annostelu |
100 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni
|
Pakkaus | 100 g purkki |
Säilytys |
2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä
|
Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EG) Nr. 834/2007 ja (EG) Nr. 889/2008 mukaan. AT-BIO-301. |