Bonsilage Speed- kun rehu tarvitaan syöttöön nopeasti
– nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
– kuiva-ainepitoisuussuositus noin 28-50 %
– erityisesti kesällä ja syksyllä aikaisin avattaviin siiloihin
Bonsilage Speed sisältää Schaumannin rekisteröimän uuden bakteerilajin Lactobacillus Diolivorans, joka muodostaa säilörehuun propioni- ja etikkahappoa. Käymisprosessi on nopea ja happokoostumus estää tehokkaasti rehun jälkilämpenemistä. Siilot ja aumat voidaan avata jo 2 viikon kuluttua rehunteosta.
Kuvaus
- nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle
- kuiva-ainepitoisuussuositus noin 28-50 %
- erityisesti kesällä ja syksyllä aikaisin avattaviin siiloihin
Lisätiedot
Vaikuttavat bakteerit | Lactobacillus buchneri (DSM 12856) Lactobacillus plantarum (DSM 12837) Lactobacillus diolivorans (1k20752) |
Bakteerien määrä | Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta |
Käyttösuositus | Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle |
Kuiva-ainepitoisuussuositus | 28-50 % |
Annostelu | 100 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni |
Pakkaus | 100 g purkki |
Säilytys | 2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä |
Muuta | Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (ETY) N:o 2092/91/ EWG idf 2277/2003/EG mukaisesti |