Sianrehut

Schaumann_logo.jpg

Saksalais-itävaltalainen Schaumann on Euroopan johtava probioottien, erikoisrehujen ja biologisten säilöntäaineiden valmistaja, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Schaumannin viimeisimpiä tuotekehityksen tuloksia ovat rehujen sisältämät Bonvital-probiootti ja Ceravital-entsyymi. Ne ovat Schaumannin EU- rekisteröityjä rehujen lisäaineita, joilla on todettu useita positiivisia vaikutuksia eläinten tuotokseen ja hyvinvointiin.

Kysy Schaumannin sianrehuista lisätietoja rehukonsultiltamme: Reijo Lintulahdelta, puh. 0400-284283 tai sähköpostitse reijo.lintulahti@outlook.com.

Porsaille

Scumalac Pro aktiv vastasyntyneille porsaille

SCHAUMALAC PRO AKTIV pasta annetaan vastasyntyneille porsaille ensimmäisten elintuntien aikana ternimaidon imetyksen jälkeen annostelupistoolilla suun kautta.

Bi Lactal Dessert-porsasjogurtti

BI-LACTAL DESSERT on maittava ensirehu, jota annetaan kaikille porsaille ensimmäisestä elinpäivästä lähtien. Se sisältää runsaasti hyvin sulavaa energiaa, kivennäisiä, vitamiineja, vastustus…

Schauma Wean NG- prestarter

Maittava ensirehu imeville porsaille. Sisältää orgaanisia hivenaineita, Bonvitalin, Ceravitalin ja suolistoterveyttä edistävän happokomponentin.

Schauma Früh NG starter

Energiapitoinen täysrehu vieroitettaville porsaille. Sisältää mm. orgaanisia hivenaineita, vitamiineja, aminohappoja, happokomponentin ja Schaumannin tehoaineet.

Schaumalac F premix- ruokintaan

Lysiinipitoinen kivennäisrehu porsaiden premix- ruokintaan. Sisältää runsaasti mineraaleja, hivenaineita, aminohappoja ja vitamiineja.

Emakoille

Schaumalac ZL 60

Schaumalac ZL 60 on lysiinipitoinen kivennäisrehu emakoille premix- ruokintaan. Se sisältää runsaasti aminohappoja, orgaanisia ja epäorgaanisia hivenaineita, vitamiineja sekä Bonvital-probiootin.

Lihasioille

Schaumalac M 70

Schaumalac M 70 ATG on kivennäisrehu lihasioille premix- ruokintaan.

Puskuroidut hapot liemiruokintaan

Schaumacid F

Alentaa tehokkaasti pH:ta liemirehussa ja juomavedessä. Parantaa yleistä rehuhygieniaa. Alentavaa pH:ta eläinten ruuansulatuskanavassa, estää haittabakteerien lisääntymistä ja tukee suolistokanavan hyötybakteerien …

Schaumacid Protect

Alentaa tehokkaasti pH:ta liemirehussa ja juomavedessä. Parantaa yleistä rehuhygieniaa. Alentavaa pH:ta eläinten ruuansulatuskanavassa, estää